Infók

Miről is van szó?

Az alapötlet "Mennyi sört ittál meg eddig életedben?" és "azzal mekkora medence vagy fürdőkád telne meg" kérdésre született.

Egy gyors regisztráció után, az elfogyasztott söreidet könnyen és gyorsan, szinte egy gombnyomással tudod rögzíteni, majd az azokból generált statisztikákat böngészni.

A MindMegittam.hu úgy lett kitalálva, hogy elfogyasztott sörödet 3 napig tudod ´regisztrálni´. Ez azt jelenti, hogy egy adott napon az aznapi, tegnapi és tegnapelőtti söröket tudod bevinni. Az ennél régebbi sörök bevitelére a statisztika pontosan tartása miatt nincs lehetőség. Ugyan ki emlékszik már pontosan arra, hogy hány sört is ivott a múlt héten?! A három napos beviteli kötelezettség pedig még egy bulizós hosszú hétvége után is elégséges.

A MindMegittam.hu a szélesebb felhasználhatóság miatt mind asztali számítógépen és laptopon, mind tableten és mobil eszközön elérhető, azokra optimalizáltan készült el, így bárhol és bármikor használhatod.
Használatához külön aplikációt letölteni nem szükséges, a szolgáltatás weblapként működik.

Fontos megemlíteni, hogy a MindMegittam.hu - annak ellenére, hogy sörfogyasztásra ösztönöz - a felelősségteljes alkoholfogyasztás híve.

Használat

 1. Főoldal

  Bejelentkezés után a főoldalon az összes elfogyasztott sör mennyiségét és átlagát láthatod grafikus formában. Az első mérési egység, amibe az összes elfogyasztott söröd gyűlik, egy vödör. A további mérőedények mivolta legyen meglepetés.

  A főoldalon megjelenő másik funkció a különböző kitűzők gyűjtése, mint például a mennyiségi-, gyakorisági kitűző.

 2. Bevitel

  Gyors sörbeviteli funkció, 3x6 beviteli lehetőséggel, mint 3 nap (ma, tegnap és tegnapelőtt) és a 6 beviteli egység. A három napnál régebbi bevitelre, azért nincs lehetőség, mert arra az ember már nem emlékezhet pontosan. A bevitel érintéssel/egérkattintással történik. A már bevitt sörök számát a gombok jobb felső sarkában láthatjuk.

  Hibás bevitel esetén van lehetőség törlésre is, amely az adott gomb 1 másodperces kattintásával és lent tartásával történik meg. Ez a funkció néhány mobil eszközön limitáltan működik. Ilyen esetben érdemes számítógépes felületen próbálkozni.

  Ezen oldal használatához javascript támogatás szükséges.

 3. Statisztika

  Ez a részletes statisztikai oldal, ahol minden kérdésedre választ kapsz:

  • első megivott söröd és az azóta eltelt idő,
  • heti, havi és éves átlagod,
  • leghosszabb sörözési periódusod (minden nap legalább egy sör),
  • leghosszabb sörmentes időszakod,
  • az egy hét, hónap és év alatt megivott legtöbb sörivási rekordjaid,
  • részletes statisztika hetekre és hónapokra bontva.