Felhasználási feltételek

 1. A Felhasználási feltételek hatálya Jelen „Felhasználási feltételek” a MindMegittam.hu címen elérhető honlap használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a MindMegittam.hu oldalon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől.
 2. Érintett felek Szolgáltató: MindMegittam.hu.
  Felhasználó: az oldal szolgáltatásait igénybe vevő személy, aki az oldalon megfelelően regisztrált. A felhasználó elnevezése az oldalon való kommunikáció során „tag”. Felhasználó csak természetes személy lehet.
 3. Az oldal célja, a szolgáltatás leírása A MindMegittam.hu Magyarország első, sörfogyasztást mérő webes alkalmazása, amiben a regisztrált felhasználók az elfogyasztott sörmennyiségüket mérhetik és azokról részletes sör-statisztikát kaphatnak.
 4. A Felhasználási feltételek módosítása A MindMegittam.hu fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa.
 5. A szolgáltatás igénybe vételének feltétele, regisztráció Az oldal szolgáltatásait csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe. Regisztrálni, így a közösség tagjává válni csak természetes személyek jogosultak. A regisztrációs lapon a kötelezően megjelölt adatok megadása kötelező. A regisztrációt követően a rendszer egy aktiváló linket küld a megadott e-mail címre. A regisztráció a linkre kattintással válik befejezetté.
 6. Jelszó-használat, biztonság A MindMegittam.hu nem vállal felelősséget azon visszaélésekért, melyeket az okozott, hogy a felhasználó nem megfelelő jelszót választott, vagy jelszavát mások számára hozzáférhetővé tette. Amennyiben a felhasználó elfelejti jelszavát, a bejelentkező oldalon lehetőség van új jelszó igénylő link kérésére, amit a rendszer a felhasználó e-mail címére küld ki.
 7. A regisztráció törlése A felhasználó bármikor dönthet regisztrációja törléséről, amit e-mailben az info [kukac] mindmegittam.hu címen lehet kérvényezni.
 8. A Szolgáltató felelőssége, szavatosság kizárása A MindMegittam.hu vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. A szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz a felhasználók adatainak biztonsága érdekében. A szolgáltató nem felelős a felhasználó adatainak felhasználó által történő nyilvánosságra hozataláért.
  A szolgáltatás ingyenességéből adódóan a szolgáltató nem szavatolja a szolgáltatás szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. A szolgáltató az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető. A szolgáltató a felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal.
 9. IP cím megőrzésének feltételei A regisztráció, valamint az oldal megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen, naplófájlban rögzített adatok csak statisztikai célra kerülnek felhasználásra, azokat az üzemeltető hat napon belül törli, és csak törvény kifejezett rendelkezése alapján továbbítja harmadik fél részére.